Osteopatia amb teràpia energètica

Teràpia manual amb Craneo-sacral i osteopatia Funcional.
Posa en pràctica i gaudeix la teva sensibilitat
amb aquesta teràpia.

Curs on podràs escoltar el cos i detectar bloquejos a través de les
teves mans, gràcies a les fascies que ens permeten viatjar i sentir el moviment respiratori primari “sistema craneosacral”.
Obtindràs coneixements osteopàtics basats amb l’escolta dels teixits, per aconseguir la propia fisiologia del cos.
Teràpia per ajudar tan a persones com animals.

EL COS SEMPRE TENDEIX A SANAR, té molts mecanismes  d’ autoregulació, el que el terapeuta fa és “Ensenyar, obrir-li la porta perquè vagi cap al seu benestar”,però es  SANA ELL SOL, davant el que hem de ser humils i no pensar que nosaltres “curem”.
El pensament és una força mental que pot ser emesa,
dirigida i percebuda “. El Terapeuta no ha de limitar aquesta dimensió ENERGÈTICA.
ELS PENSAMENTS CUREN MÉS QUE ELS MEDICAMENTS.

6 comentaris a l'entrada: Osteopatia amb teràpia energètica

 1. ariadna diu:

  estic interassada en el curs dequiramassatge. em podeu donar info gràcies!

  • Shanti diu:

   Hola Ariadna, el curs de quiromassatge comença ara a l,octubre. i es fa els dimarts de 10 a 13 o bé el mateix dimarts de 15 a 18h.
   El preu de cada mes son 135 euros i la matricula 400, tot i que si fas matricula ara et descomptem 100 euros. Dir-te també que hi han varies formes de pagament pq puguis escollir la que millor et vagi.
   El títol que obtens és un diploma conforma has fet el curs de quiromassatge, amb el cual et pots posar a treballar. Les terapies naturals no estan regulades per la Generalitat així que no existeix cap títol. Tot són diplomes.
   Si tens cap dubte em pots trucar al 93.889.24.83/630.52.99.73
   Atentament,
   Shanti

 2. Yurena Rodriguez diu:

  Bona tarda,
  Estic molt interessada en el curs de quiromassatge, m’agradaria rebre informació sobre el preu, les formes de finançament i el tipus de formació que oferiu.
  Montes gràcies, Yurena.

  • Shanti diu:

   Hola , el curs de quiromassatge 1er comença a l,octubre i es 1 dia a la setmana. Pots triar horari de matins o tardes el que millor et vagi.
   Els horaris de quiro son matins de 10 a 13 els dimarts i tardes de 15 a 18 tb els dimarts. Hi ha possibilitat de muntar altres grups segons demanda. És un curs que s,omple facilment i sempre tenim mes de 1 grup ja que a mes volem grups reduïts per poder estar mes individualment per cada alumna i tingueu un aprenantatge millor.
   Referent els preus, tenim varies opcions i formes de pagament, si vols passa’t un dia per l,escola i t,ho expliquem millor.
   Atentament;
   Escola de teràpies naturals Shanti.

 3. Joan Cunill Serralvo diu:

  M´agradaria saber la durada i el preu del curs.
  Gràcies.

  • Shanti diu:

   Hola Joan, el curs de quiromassatge comença ara a l,octubre. i es fa els dimarts de 10 a 13 o bé el mateix dimarts de 15 a 18h.
   El preu de cada mes son 135 euros i la matricula 400, tot i que si fas matricula ara et descomptem 100 euros. Dir-te també que hi han varies formes de pagament pq puguis escollir la que millor et vagi.
   El títol que obtens és un diploma conforma has fet el curs de quiromassatge, amb el qual et pots posar a treballar. Les terapies naturals no estan regulades per la Generalitat així que no existeix cap títol. Tot són diplomes.
   Si tens cap dubte em pots trucar al 93.889.24.83/630.52.99.73
   Atentament,
   Shanti

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *