Massatge Californià

El massatge californià és un massatge sensitiu i relaxant, que té com a finalitat alliberar dolors i tensions, estimular la conciència corporal, explorar les sensacions i percepcions; amb una visió global de la persona, integrant la totalitat del cos i també posant atenció en els aspectes psíquics i emocionals.

El seu nom es deu al fet que es va crear els anys 60 a l’Insitut Esalen de Califòrnia, a partir de la fusió d’altres tècniques de massatge tant orientals com occidentals.

La tècnica es basa en friccions, amassaments, estiraments i lliscaments encadenats i rítmics, llargs i lents, molt suaus, i que es realitzen a tot el cos per tal que aquest a través del contacte i la suavitat es vagi relaxant i vagi alliberant les tensions.

En aquest massatge es dóna una importància fonamental a la qualitat del contacte, i es realitza amb olis essencials que  ajuden a aconseguir l’efecte desitjat.

El  resultat és una sensació de profunda relaxació i quietud, que no només ens ajuda a eliminar dolors, contractures i tensions físiques, sinó que també ens genera un gran benefici emocional i psíquic, ja que alleugereix l’estrès i l’ansietat i desbloqueja les emocions que ens provoquen malestar.

A la vegada aquest massatge ens ajuda a prendre consciència del nostre cos i així podem identificar les tensions i corregir postures inadequades.

Programa del curs:

1. Introducció

2. El tacte i el contacte

3. Els olis essencials

4. Postures adequades del massatgista

5. Les tècniques

6. L’actitud davant del massatge

7. Massatge a tot el cos:    – Esquena

– Cames i peus

-Abdomen i tòrax

-Braços i mans

-Coll, cap i cara


 

4 comentaris a l'entrada: Massatge Californià

 1. Marti diu:

  M’agradaria fer cursos de massatges a Vic o voltants. Quina oferta teniu actualment que hem pugui apuntar properament?

  Merci.

  • Shanti diu:

   Hola Marti, nosaltres treballem ara amb uns packs de cursos economics on pagant nomes una matricula pots fer mes d,un curs. Et deixo aqui detallat els packs economics que tenim.
   Tots duren de octubre a juliol els packs, si nomes vols fer un curs (p.ex reflexologia )la duració es menys temps. Cada curs té el seu preu, aixi que si vols pots passar algun dia per l,escola i t,informarem de cadascun. També dir,te que ara al setembre tenim descomptes en matricules.
   Atentament,
   Shanti

   *Pack 1*

   Quiromassatge 1er nivell i reiki 1er nivell

   *Pack2*

   Quiromassatge 2on i reiki 2on nivell

   *Pack3*

   Curs on s,apendrà a sentir o precebre el moviment de l,energia del cos
   (pinzellades d,osteopatia i teràpia energètica)

   *Pack4*

   P.N.L i Flors de bach

   *Pack5*

   Reflexologia/ técnica metamòrfica / Reiki

   *Pack6*

   Reiki 1er, 2on 3er nivell i maestria.

   *Altres cursos que fem:* meditació, ungles de gel, depilació,
   aromateràpia….

 2. jordi diu:

  Hola, m’agradaria saber si vosaltres només impartiu cursos o bé també feu massatges. Estic buscant algun terapeuta a vic que faci massatges ayurvèdics, californians o sanacions reconectives.

  moltes gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *