Reflexología

La reflexología és una tècnica segons la qual tots els òrgans del nostre cos es reflecteixen en els nostres peus, formant així un gran mapa on podem trobar tot el nostre ésser. Els seus orígens vénen de l’antic Egipte, en les inscripcions trobades en les tombes dels metges l’any 2330 A ..C .

En l’any 1917 el Dr. Fitzgerald va publicar  un llibre anomenat Teràpia Zonal i en ell parlava dels seus èxits a alleugerir el dolor pressionant diferents punts de les mans i dels peus.

La reflexologia serveix per a:

Alleugerir l’estrès

Ja que aproximadament el 75% de les malalties del cos s’atribueixen a la tensió nerviosa, i això ens pot comportar problemes cardiovasculars, gastrointestinals, palpitacions, mal de cap, etc.

Millora el subministrament de sang i promou el desbloqueig dels impulsos nerviosos


Ajudar al cos a aconseguir el seu equilibri.

Perquè el cos estigui  en un bon equilibri hi ha d,haver  la màxima alimentació nerviosa i sanguínia a cada òrgan i a cada glàndula, tots reben ordres dels nervis, aquests tenen estructures semblants a cordons, comprenen una col·lecció de fibres nervioses duent impulsos entre una part del sistema nerviós central i altres regions del cos, són com un sistema de cables de la casa que anomenem cos, i en aquest sistema de cables pot haver-hi un curtcircuit causat per la tensió que fa pressió sobre un plexe nerviós vital o un òrgan vital.

Quan a través de la reflexologia la tensió para, la pressió sobre els nervis es relaxa, o sigui, la reflexologia no pot danyar mai un sistema, solament ho equilibra.

Inici del curs: 22 de Març 2017
Horari: de 16 a 19h
PLAÇES LIMITADES!


2 comentaris a l'entrada: Reflexología

 1. Ferran Mora Fontarnau diu:

  Bona tarda, m’agradaria saber més informació sobre el curs de reflexologia podal, quin preu té, quina durada, és títol oficial?

  Moltes gràcies

  Ferran Mora

  • Shanti diu:

   Bon dia Ferran, el curs de reflexologia podal i manual, esta previst fer,lo els dijous de 10 a 13 o bé els dilluns de 18 a 21h. Comencen la 2ona setmana d’octubre.
   El preu son 200 euros de matricula i 135 cada mes. Nosaltres treballem amb packs de cursos economics que pagant nomes aquesta matricula t’entra mes d’un curs i la durada és d’octubre a juliol. En el cas del pack de reflexologia podal i manual els cursos que tb hi entren son: tècnica metamorfica i 1er nivell de reiki. En el cas de que nomes vulguis fer reflexologia també és possible i llavors el curs et dura 5 mesos.
   El títol que obtens és un diploma conforma has fet el curs de reflexologia, amb el qual et pots posar a treballar. Les terapies naturals no estan regulades per la Generalitat així que no existeix cap títol oficial. Tot són diplomes.
   Si tens cap dubte em pots trucar al 93.889.24.83/630.52.99.73
   Atentament,
   Shanti

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *