La Tècnica Metamòrfica

La vida és un factor que ho impregna tot i a la vegada ho supera; és i actua com un poder de la matèria i a aquest poder el denominem força vital. La vida és creació, de la creació en sorgeix el moviment i el moviment és canvi. Aquest procés de canvi es produeix en els diversos cicles de l’existència, ja es tracti d’un arbre, un planeta o un ésser humà.

Cap estat és permanent, per lent que sigui sempre aquesta experimenta un canvi en la naturalesa; una gla es converteix en roure i l’eruga experimenta una metamorfosi que la transforma en papallona. La tècnica metamòrfica desperta amb suavitat els instints a tots els nivells, des del físic fins a l’espiritual, al mateix temps que  allibera de bloquejos, pors i traumes.

Durant el període de gestació (els nou mesos que transcorren entre la concepció i el naixement) s’estableixen totes les nostres estructures físiques, mentals, emocionals i de comportament. La nostra vida a partir del naixement es basa en aquest període prenatal que és la nostra vida naixement abans de   néixer, i en rep una gran influència. Durant els nou mesos de gestació ens veiem sotmesos a les influències d’innombrables factors diferents : la manera  de ser dels nostres pares, l’entorn cultural i físic on viuen, i l’etapa d’evolució que l’home ha arribat  juntament amb les influències còsmiques de caràcter immaterial.

Curs de Técnica Metamòrfica


 Inici: 24  de Febrer

Horari:

2 comentaris a l'entrada: La Tècnica Metamòrfica

 1. Yasmina diu:

  Bones,

  Soc de Banyoles, m’ interessaria saber preu del curs de flors de bach i el de tecnica metamorfica i si doneu diploma.

  Gracies.

  • Shanti diu:

   Hola Yasmina, el curs de Flors de bach comença al gener, la matricula son 200 euros i 135 cada mes en el cas del flors de bach dura 3 mesos i inclou una part de PNL per sapiguer fer l,entrevista amb el client/pacient. Metamorfica tb comença al gener i el preu es el mateix.
   Si que donen diplomes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *