Aromateràpia

És l’ús d’essències orgàniques procedents de plantes aromàtiques amb finalitats curatives i per al manteniment de la vitalitat.

Les essències  o olis vegetals són extrets d’ una àmplia varietat de plantes, i estan molt concentrades.  Cada oli posseeix les seves pròpies virtuts curatives i una fragància característica.

Les essències  són  volàtils i s’evaporen sense deixar residus  si es mantenen exposades en l’aire. No es dissolen en l’aigua.

Freqüentment s’utilitzen diferents olis en combinació per promoure la curació a diferents nivells: físic, mental i emocional.

Existeixen diverses maneres d’utilitzar els olis essencials i totes són molt agradables:  massatges, banys, compreses i també es poden prendre per inhalació.

Així direm que l’aromateràpia és una ajuda per la vitalitat el control de l’estrès. L’ús adequat de les essències florals contribueix a fomentar un estil de vida més equilibrat.

L’ús de l’aromateràpia també pot estimular el sistema immunològic, evitant la  sensació d’esgotament que freqüentment pot conduir a constipats o estats gripals.

Inici: 27 de Febrer de 16 a 19’30 ( Dilluns/1 sol dia)

         15 de Març de 10 a 13’30 o bé de 16 a 19’30 (Dimecres/ 1 sol dia)

Preu: 60 euros

Demana informació.

 

6 comentaris a l'entrada: Aromateràpia

 1. Eva Fontseca diu:

  Estic interessada en el curs aromateràpia si hi ha previsió de tornar a fer-lo agraïria informació.

  • Shanti diu:

   Tenim programat un curs d,aromaterapia basica a finals d,aquest mes de Maig. No sé si encara estas interesada pero fem una promoció que et surt per 60 € . És un intensiu d,un dia i l,horari es de les 10 a les 13’30. Si encara hi estas interesada et pots posar en contacte amb nosaltres al telefon 679.25.97.01/93.889.2483 o bé venir al centre que està al C/ torelló 25 de vic
   Gràcies.

 2. Judit diu:

  Bon dia,

  Estaria interessada en tenir més informació sobre l’aromateràpia i saber si realitzeu cursos sobre aquest tema. Si fos així, m’agradaria conèixer una mica com està organitzat el curs.

  Moltes gràcies,

  Judit Farré Riera

  • Shanti diu:

   Hola Judith, no sé si encara estas interesada en el curs d,aromaterapia pero si és així a finals d’aquest mes en tenim un de programat que és un intensiu d,un dia i fem una promoció que et surt per 60 €.
   Si t,interesa et pots posar en contacte amb nosaltres al telf 679.25.97.01/93.889.24.83 o bé passar per el centre que és al C/ Torelló 25 de Vic.
   Gràcies

 3. Quima Andreu diu:

  Voldria rebre informació dels cursos : dies,horaris i preu
  Aromaterapia
  Reflexologia
  Osteopatia amb teràpia energètica

  • Shanti diu:

   Hola Quima, Aromaterapia en tinc un de programat per el divendres dia 15 el preu son 60 euros i l,horari es de 10 a 13 i son 2 divendres ja que és intensiu. Respecte els altres cursus comencen a l,octubre pero tenim matricules obertes al maig. Els horaris tan poden ser de 10 a 13 com de 16 a 19h. Si vols fes,me una trucada i t,acabo d,informar. 93.889.24.83
   Gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *